För att du ska kunna fortsätta njuta av dina favoriträtter eller äta ditt favoritgodis eller snacks behöver du se till att dina tänder är hela och i bra skick. Som tur är finns det många bra sätt att ta hand om sina tänder och nedan får du tips på det.

Besök tandläkaren

Det bästa sättet att kontrollera din munhälsa är genom att besöka din tandläkare. Du kan boka tid hos Oralcare för att få hjälp av en tandläkare eller en tandhygienist. De kan kontrollera din munhälsa och ge dig tips på hur du ska gå tillväga för att du ska bibehålla en god hälsa även i munnen. Oral Care erbjuder allmäntandvård, tandhygienistbehandling, specialistvård, estetisk tandvård, hemtandvård och andra typer av tandvård. Du kan besöka deras hemsida för att läsa mer om vilka tjänster de erbjuder och boka en tid. Det är viktigt att låta en tandläkare eller en tandhygienist kolla igenom dina tänder regelbundet för att säkerställa att allt ser bra ut. Om du skulle ha någon typ av problem med tänderna kommer de kunna upptäcka det i tid och sätta in eventuella åtgärder. Så snart de har fixat problemet kommer du att kunna äta och dricka som vanligt, därför ska du se till att få hjälp så snart som möjligt för att minska risken att problemet ska växa sig ännu större.

Oral Care har mottagningar runt om i hela Sverige. Oavsett om du bor i Umeå, Härnösand, Stockholm, Göteborg, Köping eller Malmö så finns det en klinik i närheten av dig.