Om man nyligen har öppnat en liten kvarterspizzeria, har man viktiga köksmaskiner och ugnar till verksamheten. Om någon av ugnarna eller köksmaskinerna behöver service, kan man anlita professionell service för storkök eller mindre kök med RMS för både reparationer eller köp av reservdelar. När man öppnar en mysig liten kvarterspizzeria finns det många olika goda pizzor man kan ha på menyn och fördelen med att sälja pizzor, är att man kan variera så många olika pålägg.

Trygg service med RMS

För att en pizzeria ska gå bra är det viktigt att man inte får något stopp i produktionen av pizzor genom att en ugn eller maskin går sönder. Om man vill ha en trygg support och service ska man därför teckna ett avtal med professionella Service Partners RMS för en snabb och effektiv hjälp. Om man behöver professionell service för storkök med RMS, är det därför ett klokt val att teckna ett serviceavtal där kunnig personal kan rycka ut snabbt om något inträffar. Vid service för storkök med RMS, innebär det också ett stort lager av reservdelar för de flesta av märken och tillverkare av storköksmaskiner. Professionell och perfekt service för storkök med RMS är den bästa lösningen och tryggheten för den lilla kvarterspizzerian om någon köksmaskin går sönder.

Goda pizzor i kvarterspizzerian

När man öppnar en pizzeria i liten skala är det roligt att kunna erbjuda sina kunder unika och egna recept. De klassiska pizzorna som till exempel capricciosa, marinara, quattro formaggi, frutti di mare och många fler kan man fortfarande ha kvar på en meny, men det fina med pizzor är att det alltid går att lägga till något mer eget man vill specialisera sig på. När man tar fram en meny är det viktigt att man tänker på alla behov hos kunderna som att skapa glutenfria, veganska eller vegetariska pizzor. Fördelen med till exempel ett bra recept på en vegetarisk pizza är att man sedan ändra lite på innehållet själv men behålla grundreceptet.

När man har ett serviceavtal med RMS och behöver reservdelar, kan den kunniga servicepersonalen även hjälpa till med att installera dessa och snabbt reparera den köksmaskin eller ugn som är trasig. Då har man en trygg garanti för ett välfungerande kök i alla lägen. Öppnar man en pizzeria, är det också smart att tänka på vilka öppettider man vill ha. Ska man vara lite extra konkurrenskraftig, kan man ha öppet mer kring helgdagar. Ett bra exempel på att man tillgodoser kundernas behov, är att ha öppet på nyårsdagen. Det visar sig enligt statistiken att

många vill ha pizza på nyårsdagen, kanske efter mycket festande med alkohol och då behövs en god och lite salt pizza dagen efter.