Är man överviktig och vill gå ner i vikt, är det bra att äta rätt mat som kroppen behöver och att man också tänker på vad man äter. Övervikt kan också leda till att bysten blir hängig när man sedan går ner, men det kan också finnas andra anledningar till att bysten blir hängig, eller att man inte är nöjd med den. Fina anatomiska implantat kan då vara en perfekt lösning och ihop med bra mat kan man få just den där drömkroppen man kan vara stolt över och trivas med.

Bra mat och anatomiska implantat

Vill man gå ner i vikt finns det effektiva livsmedel för att gå ner i vikt, som grönsaker, äppelcidervinäger, fisk, sparris, ägg och mycket mer. Skaffar man sig samtidigt en ny byst med anatomiska implantat får man en helt ny kropp! Att välja patenterade anatomiska implantat från Motiva, innebär egenutvecklade implantat som Motiva har skapat och utvecklat. De unika implantaten Anatomical TrueFixation har ett kroppssäkert och cellvänligt material kallat SmoothSilk som gör att bysten blir mer naturlig och mjuk. På Motivas hemsida kan finna en passande plastikkirurg för den nya bysten med anatomiska implantat som kan förändra hela bystens utseende. Nya bröst är en stor förändring, precis som att gå ner i vikt om man behöver.

Fördelar med ny byst och viktnedgång

När man har bestämt sig för att välja anatomiska implantat från Motiva, har man gjort det bästa valet inför framtiden om man vill ha trygga och säkra resultat! Fördelarna med Anatomical TrueFixation är att dessa implantat har två stabila flikar i silikon som gör att kirurgen kan fästa implantaten i kroppsegen vävnad. Då sitter implantaten stabilt och följer den egna kroppsrörelsen. Med anatomiska implantat och kunniga kirurger från Motiva, kan man känna sig både trygg och nöjd med en ny och vacker byst. Att också gå ner i vikt innebär att man mår bättre och blir mer nöjd med kroppen. Den bästa maten man kan äta när man vill gå ner i vikt är mat som inte är processad och som är så naturlig som möjligt. Det är bra att välja ekologisk frukt och grönt som inte innehåller besprutningsmedel, undvika livsmedel med mycket tillsatser och socker, samt att äta mat regelbundet. Med rätt och sund riktig mat tillsammans med anatomiska implantat, tar man ett stort steg mot en ny kropp att vara stolt över.