Hösten är här och det är dags att vara snäll mot sig själv och omfamna den mysiga känslan. Hur kan man göra det på ett bättre sätt än genom ett bad? Ett varmt bad är avslappnande både för muskler och själen och hjälper kroppen att komma tillbaka i balans. Det är dessutom ett bra tillfälle för att läsa en bok, äta och dricka något gott och helt enkelt ha en härlig stund.

Värme i badrummet

Om du inte har ett badkar hemma finns det mindre sittbadkar att köpa. På så sätt kan du fortfarande ta ett varmt härligt bad när du känner för det. En annan lyxig sak att unna sig är golvvärme och handdukstork med el. Hos Rörfokus hittar du en energisnål och prisvärd handdukstork med el i flera olika modeller. De är lätta att installera och värmer smidigt upp både handdukar och andra plagg. Det finns väl ingen bättre känsla än att kliva ur ett varmt bad och svepa in sig i en härligt uppvärmd handduk.

En extra bra sak med just handdukstork som drivs med el är att de reducerar fukten i badrummet och förbättrar luftkvaliteten. Att ha en handdukstork med el är alltså en lyxig investering på mer än ett sätt.

Snacks och dryck till badkaret

Förutom varma handdukar och ett varmt bad vill du förstås ha något gott tilltugg till mysstunden. Att ta ett glas vin, en alkoholfri drink eller bara ett glas med iskallt vatten är perfekt i kontrast till det varma badvattnet som omfamnar en.

När det gäller ätbara saker är frukt och bär en riktig hit. Vill du ha något lite ”onyttigare” så fungerar chips eller nötter lika bra. Till det röda vinet kanske en bit mörk choklad blir perfekt?

Tillbehören du inte får missa

Utöver handdukstork med el så finns det flera tillbehör som kan underlätta kvällen i badrummet. Golvvärme är förstås riktigt härligt att ha. Lite enklare tillbehör för just badkaret är till exempel ett badkarsbord att ställa mat och dryck på under badet. Härliga nackkuddar och stöd för att ligga bekvämt är också den perfekta presenten för badälskaren.